قارچ دکمه ای درجه یک سفید از نظر اندازه کوچک تا متوسط با کلاهک هایی به قطر متوسط 2-7 سانتی متر هستند و به ساقه های کوتاه و کوتاه متصل می شوند. کلاهک های سفید صاف گرد، سفت و اسفنجی هستند. وقتی کبود می شود، گوشت سفید به صورتی روشن تبدیل می شود و سپس به قهوه ای تبدیل می شود.
در زیر کلاهکهای باز نشده، آبششهای کوچک قهوهای روشن زیادی وجود دارد که با حجابی سفید پنهان شدهاند و این آبششها هاگهای قهوهای تیره تولید میکنند. ساقه سفید کوتاه نیز خوراکی، متراکم، ضخیم و صاف است. قارچهای دکمهای سفید وقتی خام هستند، ملایم با بافتی ترد هستند و وقتی پخته میشوند، طعمی خاکی با بافت لطیف و جویدنی پیدا میکنند.
قارچ دکمه ای سفید که از نظر گیاه شناسی به عنوان Agaricus bisporus طبقه بندی می شود، یکی از گونه های کشت شده در جهان است و یکی از اعضای پرمصرف خانواده Agaricaceae است. قارچهای دکمهای سفید که بهعنوان قارچهای رومیزی، قارچهای معمولی، شامپینیون د پاریس و قارچهای کشتشده نیز شناخته میشوند، سویهای اندکی متفاوت هستند که نزدیک به قارچ کرمی و قارچ پورتوبلو بزرگ هستند و تنها تفاوت آن عمدتاً در سن و رنگ است.
قارچهای دکمهای سفید جوانترین قارچها هستند، پس از آن کرمی و سپس نوع بالغ آن پورتوبلو است. قارچ های دکمه ای سفید معمولاً در مزارع و علفزارها در سرتاسر جهان یافت می شوند، اما آنها همچنین بسیار کشت می شوند و گونه های آن در Agaricus bisporus حدود 90 درصد از قارچ های کشت شده در ایالات متحده را تشکیل می دهند.
قارچ های دکمه ای سفید به دلیل طعم ملایم و تطبیق پذیری در انواع غذاهای آشپزی مورد علاقه سرآشپزها و آشپزهای خانگی هستند. قارچ دکمه ای سفید حاوی مقداری آنتی اکسیدان، پتاسیم، سلنیوم، اسیدهای آمینه، ویتامین D، ریبوفلاوین، فسفر، روی، فولات و منگنز است.
قارچ دکمه ای سفید از زمان های قدیم رشد کرده است و اولین بار اعتقاد بر این بود که در فرانسه توسط گیاه شناس فرانسوی جوزف پیتون د تورنفور در سال 1707 کشت شده است. کشت گسترش یافت و قارچ دکمه ای سفید در اواخر قرن بیستم در ایالات متحده تولید شد.